Abims Logo
Training en onderwijs
Mijn passie voor en zeer ruime kennis van het spuitgietproces wil ik graag overdragen op anderen.
Ik ben dan ook heel blij dat ik als docent spuitgieten trainingen mag verzorgen voor Mikrocentrum.
Omdat een goede spuitgieter niet per definitie een goede trainer is, heb ik bij Mikrocentrum de training ‘Train-de-Trainer 1’ gevolgd en verdiep ik me ook in kennis op dit gebied.
Bij Mikrocentrum verzorg ik zowel trainingen van het open inschrijvingsaanbod als ook in company bij bedrijven. Voor het open inschrijvingsaanbod verzorg ik de training spuitgieten 3 en in company trainingen op verschillende niveaus.
Waar ik erg trots op ben, is dat ik als docent betrokken ben bij de opleiding tot Operator productietechniek specialisatie kunststoffen (MBO-BBL traject). Dit traject wordt uitgevoerd door Mikrocentrum en Summa College.
Het is heerlijk om jonge mensen dit prachtige vak te leren en te ervaren hoe enthousiast ze raken en ze te zien groeien. Spuitgietbedrijven zitten momenteel te springen om goed opgeleid personeel, dus dit traject voorziet daarmee in een grote behoefte. Kijk hier voor meer informatie over dit traject.
Daarnaast krijg ik ook van klanten die me inhuren voor proceswerkzaamheden vragen om hun personeel on the job te begeleiden bij de implementatie van kennis die ze in cursussen opgedaan hebben. Ook dat doe ik graag. Kennis vermeerdert zich namelijk alleen door die te delen.
Voor meer informatie over het aanbod van Mikrocentrum klik op het logo:


Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.