Abims Logo
Wat klanten over mij zeggen
"Wij zijn erg tevreden over de diensten van ABIMS. Aad Bijl is zeer deskundig en werkt altijd nauwkeurig. Zijn expertise betreft alle aspecten van het spuitgietproces. Hij geeft ons daardoor altijd goed advies. Ook vertegenwoordigt hij prima onze belangen bij leveranciers in Nederland, waarbij hij steeds onze situatie in Suriname goed voor ogen houdt."
Faizel Mohaboe
Surplaco NV, Paramaribo, Suriname

"Gedurende 2014 werden wij geconfronteerd met een sterke toename in de vraag van onze klanten die wij niet direct met de bestaande bezetting op konden vangen.
Aad heeft ons toen gedurende een langere periode met een aantal dagen per week ondersteund. Hij is een kundige spuitgieter met langdurige ervaring en een rustige en betrouwbare collega waar je op kunt rekenen."

Seph Lottman
Directeur Allinplast

"Aad is een bevlogen vakman en is zeer breed inzetbaar. Hij kan de lesstof moeiteloos verduidelijken met praktijk-voorbeelden waardoor de theorie beter blijft hangen. Op persoonlijk vlak heb ik Aad leren kennen als iemand waarmee het prettig samenwerken is. Daarbij is afspraak - afspraak!
Aad gaat voor een duurzame samenwerking en ziet zaken in een breder perspectief."

Barend Blom
Mikrocentrum, Opleidingsmanager vakgebied Kunststof- en Matrijstechnologie

Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.